T3 AIRE 360 מול דייסון עטוף אוויר: איזה כלי סטיילינג שיער של כל אחד הוא טוב יותר?
עורכי PureWow בוחרים כל פריט שמופיע בדף זה וכמה פריטים עשויים להיות מוכשרים לנו. בנוסף PureWow עשוי להרוויח פיצויים באמצעות קישורי שותפים בתוך הסיפור. כל המחירים מדויקים בתאריך הפרסום. תוכלו ללמוד עוד על תהליך השותפים כאן .
T3ניסיתי א מִגרָשׁ של שונה כלי שיער לאורך כל השנים אבל אם יש מותג אחד שאני סומך עליו וחוזר שוב ושוב זה T3. שֶׁלָהֶם עורך ברזל -ברזל שטוח כעבור שבע שנים.
מהניסיון שלי הכלים של T3 תמיד העבירו תוצאות עקביות ונבנו עד סוף וזו הסיבה שכאשר המותג הודיע שהם משיקים כלי סטיילינג של כל אחד, הייתי מפתה מספיק כדי לרצות לנסות את זה למרות שמעולם לא הייתי גדול על מכה מייבשת את השיער שלי .
במה שונה T3 AIRE 360 מעטיפת האוויר של דייסון?
בואו נוציא את זה מהדרך ראשונה כי אני יודע שזה מה שרוב האנשים סקרנים לגביו. ראשית יש את ההבדל המובהק והמשמעותי בין שני הכלים: T3 AIRE 360 עולה 300 $ ואילו עטיפת האוויר של דייסון היא 600 $.
עם ביטול האגרוף של ה- T3 AIRE 360 הופתעתי לטובה לראות שהכל הגיע ארוז בתיק נשיאה מלוטש עם כיסים פנימיים חכמים המחזיקים כל אחד מהקבצים המצורפים. כמי שמתעב את העומס מצאתי שזה יעיל הרבה יותר מרחב מאשר הכספת הענקית ש- Dyson Airprap (וכלים דומים) נכנסים.

איך T3 AIRE 360 עובד?
כמו קודמותיה, T3 AIRE 360 משתמשת בזרימת אוויר מחוממת כדי לעטוף קטעי שיער סביב חביתו וכתוצאה מכך תלתלים קופצניים רכים המחקים פיצוץ.
לכלי שלוש מהירויות ושלוש הגדרות חום כאשר הזמניות הגבוהות ביותר מגיעות עד 237 מעלות פרנהייט שקבע T3 כטמפרטורה החמה ביותר בהן תוכלו להשתמש כדי להגדיר סגנון מבלי לגרום נזק לשיער שלכם בתהליך. עם זאת, הוזהרו כי החביות יכולות לקבל מְאוֹד חם אז הקפידו לטפל בהם מהטיפים המגניבים שלהם למעלה בעת כיבוי הקבצים המצורפים.
בתוכו טמון החיסרון העיקרי של ה- T3 AIRE 360: אתה צריך לכבות את החביות כדי להתכרבל משני צדי השיער שלך. דייסון בהחלט מקבל את היד העליונה כאן כדי להבין כיצד להעלות את כיוון התלתלים שלך באמצעות קובץ מצורף אחד בלבד.
אפילו אחרי שהצביע על שני הכלים (וכמעט כל כלי שיער של קרב אוויר או כלי שיער עצמאי) לבדיקה ה- T3 AIRE 360 יוצא למעלה-במיוחד בהתחשב בכמה המפץ אתה מקבל לדולר שלך.

האם הייתי ממליץ על T3 AIRE 360?
כן הייתי ממליץ על AIRE 360 לכל מי שמנפח באופן קבוע מייבש את שיערו ו/או לכל מי שמעולם לא ממש קיבל את השימוש בברזל מסתלסל; כלי כזה יכול להיות קל יותר לתמרן.
לְדִידִי? הגעתי להבנה שאני כנראה לא הדגמת היעד לסוג זה של כלי סטיילינג כל אחד. בדרך כלל אני מייבש את השיער הגלי שלי באופן טבעי וכשאני מעצב את זה אני מעדיף להשתמש בברזל מסתלסל כדי להוסיף הגדרה כלשהי מבלי להעלות את הנפח. כך שלמרות שה- AIRE 360 הוא כלי מעוצב להפליא שאני יכול להעריך שאני לא חושב שאשתמש בזה ממש כמו הברזל הזה של תלתל T3.
החדשות הטובות הן האם אתה מחליט לנסות את AIRE 360 החדש או לבחור באחד מכלי הסטיילינג האחרים של המותג במקום זאת אתה יכול להיות סמוך ובטוח שהוא יימשך שנים רבות.
300 דולר בספטורה 300 דולר באמזון